electronic-hydric
Здравей, Гост!!
следвайте ни в... Facebook

Alternative content -- To debug missing content: has swfobject.js been uploaded to the server?

!!

ВНИМАНИЕ!

За да ползвате всички функции на форума се регистрирайте.

Автор Тема: Красиви снимки от скрапа  (Прочетена 12777 пъти)

Неактивен veconi

• Потребител
  • Дата на регистрация: Май 2009
  • Публикации: 59
Красиви снимки от скрапа
« -: 15 Април 2010, 17:04 »
Неизбежната участ,която  рано или късно ще сполети всеки автомобил-руски  или западен !!!
http://www.album.bg/veconi/albums131525

Неактивен милен борисов

• Потребител
  • Дата на регистрация: Февр. 2008
  • Публикации: 371
  • Възраст: 25
  • Местонахождение: гр.Пловдив
  • 2140 Orange
Re: Красиви снимки от скрапа
« Отговор #1 -: 15 Април 2010, 21:33 »
Незнам какъв смисъл има тази тема, но щом си я почнал........................ Давам снимка която и преди съм я показвал:
visitors can't see pics , please register or login

село Говедаре, между Пловдив и Пазарджик
Жена в колата е като звезда в небето! .................... Ти я виждаш, но тя теб не!

Неактивен Moskvich3v1

• Потребител
  • Дата на регистрация: Ноем. 2006
  • Публикации: 304
  • Възраст: 19
« Отговор #2 -: 15 Април 2010, 21:57 »
много са красиви! :|
Търся: http://store.picbg.net/pubpic/33/1C/806258069512331c.jpg Москвич Рулит!

Неактивен милен борисов

• Потребител
  • 2140 Orange
« Отговор #3 -: 15 Април 2010, 23:01 »
Да ви кажа честно, след като съм видял с очите си такава гледка, никога не бих дал каквато и да е кола, колкото и да я мразя на скрап и препочитам аз да си я разрежа, отколкото да видя добре запазен екземпляр набучен на мотокар :(
Жена в колата е като звезда в небето! .................... Ти я виждаш, но тя теб не!

Неактивен милен борисов

• Потребител
  • 2140 Orange
« Отговор #4 -: 15 Април 2010, 23:19 »
Предлагам тази тема да се превърне в информативна за съфорумниците, къде има подобни морги с Москвичи, за да може всеки който има време и иска да си вземе части на евтини цени, да го направи!
В село Говедаре, освен тази има още две, които са по-малки. Първата е още в началото на селото от ляво. Там като цяло има по-малко Москвичи, но при последното ми посещение се срещаха. Втората е на 100-150 метра след това и е от дясно. Там собствениците са най-дружелюбни и отзивчиви. Последната, тази с огромната купчина е почти в центъра на селото, няма как да е подминете. И трите морги се стопанисват от роми. Особено внимателни бъдете, ако ходите в най-голямата и недейте да снимате и пипате нищо преди да получите разрешение!!!!!!!!!!!!!

Нека и другите във форума да кажат за друго находище из родните поля. Дино412, може да сподели мястото на неговия кореком, дето го нарича :) Поздрави!

Неактивен Методи Кръстанов

• Потребител
  • Дата на регистрация: Март 2009
  • Публикации: 192
  • Възраст: 27
« Отговор #5 -: 23 Април 2010, 21:17 »

Колко ЖАЛКО!!!!

• Потребител
« Отговор #6 -: 23 Април 2010, 21:26 »
Мисля че тези може да ви харесат:

Спящи красавци. Интересното е че докато спят около тях е израстла цяла гора

Неактивен zhivko88

• Потребител
  • Дата на регистрация: Септ. 2008
  • Публикации: 236
« Отговор #7 -: 01 Май 2010, 23:22 »
Най интересното пък е как са се озовали там тези 8мици? Едната, която е обърната по таван мисля, че е от скоро там.
(Please use a shorter signature (the maximum length is 100 characters)

Неактивен neven63

• Потребител
  • Дата на регистрация: Март 2008
  • Публикации: 78
« Отговор #8 -: 04 Май 2010, 13:59 »
Няма лош автомобил,има лош стопанин!И като се има предвит че повечето българи ,на голия си задник са и сноби , от срам набързо захвърлиха миналото си.Имайки "западен" автомобил,се демонстрира напредък,мутреене и богатство макар автомобила да е станал вече "южен" тъй като кита и боята му са грцки а калниците буталата и окачването турски.Всичко от юг,даже и манталитета.Радостното обаче е че все повече стават ценителите,дали заради  това че става все по рядък автомобил,дали носталгията проговаря или затова че ние показваме как трябва да се отнасяш към един автомобил и че има родени техничари и други с ръцете от зад.

• Потребител
« Отговор #9 -: 04 Май 2010, 19:43 »
[quote zhivko88]Най интересното пък е как са се озовали там тези 8мици? Едната, която е обърната по таван мисля, че е от скоро там.[/quote]

Едва ли е от скоро.На мен за това ми бяха интересни тези снимки, защото според мен този осмак седи там доста години.Вижда се как дъжда е измил всичко от пода даже маслото което на осмаците хич не е малко.Даже гора е порастнала около него

• Потребител
« Отговор #10 -: 04 Май 2010, 19:48 »
[quote neven63]Няма лош автомобил,има лош стопанин!И като се има предвит че повечето българи ,на голия си задник са и сноби , от срам набързо захвърлиха миналото си.Имайки "западен" автомобил,се демонстрира напредък,мутреене и богатство макар автомобила да е станал вече "южен" тъй като кита и боята му са грцки а калниците буталата и окачването турски.Всичко от юг,даже и манталитета.Радостното обаче е че все повече стават ценителите,дали заради  това че става все по рядък автомобил,дали носталгията проговаря или затова че ние показваме как трябва да се отнасяш към един автомобил и че има родени техничари и други с ръцете от зад.[/quote]

Колега прав си на 101 % Българите не почитаме нашето си и все гледаме другите.Тъпо нали ?
Евала че все пак има и такива които го осъзнават.

Неактивен shadow_18

• Потребител
  • Дата на регистрация: Апр. 2008
  • Публикации: 230
  • Възраст: 23
  • Местонахождение: Stara Zagora
« Отговор #11 -: 04 Май 2010, 21:54 »
[quote neven63]Няма лош автомобил,има лош стопанин!И като се има предвит че повечето българи ,на голия си задник са и сноби , от срам набързо захвърлиха миналото си.Имайки "западен" автомобил,се демонстрира напредък,мутреене и богатство макар автомобила да е станал вече "южен" тъй като кита и боята му са грцки а калниците буталата и окачването турски.Всичко от юг,даже и манталитета.Радостното обаче е че все повече стават ценителите,дали заради  това че става все по рядък автомобил,дали носталгията проговаря или затова че ние показваме как трябва да се отнасяш към един автомобил и че има родени техничари и други с ръцете от зад.[/quote]
значи да ти кажа че аз си купих западна кола не защото москвича е лош или нещо от този род
купих си я защото е по-икономични по-комфортна по-динамична пък и съм 21 годишен и не върви ежедневната ми кола да е Москвич
не че и той не е бил но ми излиза прекалено скъпо да го карам ежедневно.Въпреки това ако сега трябва да се откажа от една от двете ще махна опела и ще си оставя москвата

Неактивен dino412

• Потребител
  • Дата на регистрация: Май 2009
  • Публикации: 498
  • Възраст: 44
  • Местонахождение: Михайловград и по света
  • кара:с пълна "газ" квото има в момента
« Отговор #12 -: 05 Май 2010, 10:06 »
[quote shadow_18][quote neven63]Няма лош автомобил,има лош стопанин!И като се има предвит че повечето българи ,на голия си задник са и сноби , от срам набързо захвърлиха миналото си.Имайки "западен" автомобил,се демонстрира напредък,мутреене и богатство макар автомобила да е станал вече "южен" тъй като кита и боята му са грцки а калниците буталата и окачването турски.Всичко от юг,даже и манталитета.Радостното обаче е че все повече стават ценителите,дали заради  това че става все по рядък автомобил,дали носталгията проговаря или затова че ние показваме как трябва да се отнасяш към един автомобил и че има родени техничари и други с ръцете от зад.[/quote]
значи да ти кажа че аз си купих западна кола не защото москвича е лош или нещо от този род
купих си я защото е по-икономични по-комфортна по-динамична пък и съм 21 годишен и не върви ежедневната ми кола да е Москвич
не че и той не е бил но ми излиза прекалено скъпо да го карам ежедневно.Въпреки това ако сега трябва да се откажа от една от двете ще махна опела и ще си оставя москвата[/quote]

Колега до колкото разбирам колегата neven63 е имал на предвид ония дето тотално отхвърлиха Руското макър и в някой случай по-добро и скочиха в" гьола" на западните трошки.Не казвам че западната техника е лоша даже от гледна точка на комфорт и икономичност е много по- напред. Но да плюеш а-л служил ти вярно 20-30г само защото си се качил в някъква западна "каручка" на която почваш да пригаждаш части от същите тия а-ли които плюеш защото не можеш да си позволиш да го потдържаш е тия са "сноб на гол задник" и не ги разбирам.Болшинството от Нас карат Москвич за удоволствие и Аз съм един от Тях но за ежедневието ползвам Рено 21 невада защото прекалено много обичам и уважавам дядо Моско.Това не ни прави "сноб на гол задник" като плюещите по соцмашините.А колекционери на ретро а-ли.И това че има младежи като Теб ми връща вярата в България и новото поколение.
Поздрави.
Помни,че професионалистите създадоха Титаник а Ноевия ковчег го скова аматьор.

Неактивен MiG-23

• Глобален модератор
  • Потребител
  • Дата на регистрация: Юни 2005
  • Публикации: 586
« Отговор #13 -: 05 Май 2010, 15:13 »
Благодаря на всички за емоциите.... но темата не е за това. Ако искате нещо по философско отворете друга тема. Тази ще я почистя за да останат само постовете със снимки. В крайна сметка това е и заглавието.
Майсторееее ще ти ям ..уя като го нарежеш на овчарска салата!

Неактивен Бат - Здравко

• Потребител
  • Дата на регистрация: Апр. 2008
  • Публикации: 36
« Отговор #14 -: 06 Май 2010, 16:54 »
[quote zhivko88]Най интересното пък е как са се озовали там тези 8мици? Едната, която е обърната по таван мисля, че е от скоро там.[/quote]
На всички цветни снимки на белия Москвич 408, Москвича е един единствен, забележете вдлъбнатината на шофьорската врата. Първите снимки си личи, че са сканирани и, че са стари, което означава, че са на, да речем примерно 10г. Някой го е обърнал през това време, по една или друга причина. Ако не е тайна, този Москвич в България ли е?

electronic-hydric