Welcome! » Log In » Create A New Profile

АГУ за новак!

Posted by yogg 
Души са друг път ,колко съм карал аз с плочка върве6е кат разпран над 140 вдига6е на газ. Ебаси и одушената работа а?
Зависи много от плочката - да има и кофти плочки. Сега са на мода горните плочки няма начин да не легне стават на всички ладови и москвичови карбуратори .(Ivan40от Дир-ския форум си е сложил скоро АГУ с горна плочка и е доволен)
Така че и 2та ти проблема отпадат.
Re: АГУ за новак!
August 21, 2005 07:04PM
Аз се убих да търся такава плочка,но не намерих.А и при 21412 в капачето няма много място.
Емм… колеги , аз работя във един сервиз за диагностика , реглаж и монтаж на АГУ…
На Горублянските автоборси се намира срещу ОМВ (София , Ул. Самоковско Шосе 1)
Цялата газова е 390 лв - в момента пазара е в криза и много фирми имат недостиг на бутилки - затова и записват за по месец напред :) , е ние си поръчахме в една фирма и сега имаме стотици :)
Няма записване , или и да има е за ден-два напред , плочки има и са добри , дупченето се правеше едно време , когато нямаше кой да произвежда плочки , а и тези , които ги имаше бяха отвратителни (имам една горна от едно време за Лада - гадна е , няма дифузьори , а само щуцери)
0899 218 456 ми е телефона , или ми пишете на е-мейла , че тук не влизам често
themachinemail.bg
Цените преди 2-3 години бяха доста по-ниски , ама какво да се прави…
В момента работим със италиански ЛоГаз (преработено Ловато - единия брат Ловато прави Логаз , другия си произвежда Ловато , което впрочем вече завода му е в Хърватска мисля и качеството драстично спадна)
Работим и с турските копия на Ловато - Екотек , или Екогаз , има ги под няколко имена и засега нямаме проблеми с тях (даваме гаранция все пак)
телефоните на сервиза са 978-29-82 и 973-67-24
Иначе ако искате питайте ме за съвети за монтажа - давам ги в промишлено количество и за без пари :)
September 01, 2005 04:19AM
Айде и аз да се обадя. Сложих си Ловато, турско ли е, какво е - не знам. Добре върви.
Относно плочките и дупките. Аз дупчих. И познайте какво - работи ми смукача и на газ. Ако е плочка, тя къде е? След дроселните клапи. И кво става - яйца. ….р тате мляко, кравата е мъжка.
ДУПЧЕТЕ СПОКОЙНО. Като се откажете от газовата (когато бензина стане по 90ст.) си сменете карбуратора.
September 01, 2005 08:33AM
Мойта сега я разбърникана и не я карам ама съм с долна плочка и смукача си ми бачкаше допреди месец като си карах колата…
September 02, 2005 02:06AM
minevski >:
-------------------------------------------------------
> Айде и аз да се обадя. Сложих си Ловато, турско ли
> е, какво е - не знам. Добре върви.
> Относно плочките и дупките. Аз дупчих. И познайте
> какво - работи ми смукача и на газ. Ако е плочка,
> тя къде е? След дроселните клапи. И кво става -
> яйца. ….р тате мляко, кравата е мъжка.
> ДУПЧЕТЕ СПОКОЙНО. Като се откажете от газовата
> (когато бензина стане по 90ст.) си сменете
> карбуратора.

И кое те кара да мисли6 че с плочка смукача не работи?
Да не намеква6 че и на мен не ми е работил и на Николай (на чиято кола сега е моето старо АГУ не работи а?)
Слагайте плочки ако не за друго по-красиво е :)
September 02, 2005 08:08PM
minevski >:
-------------------------------------------------------
> ДУПЧЕТЕ СПОКОЙНО. Като се откажете от газовата
> (когато бензина стане по 90ст.) си сменете
> карбуратора.

за какъв … да го сменям ? запушваш щуцерите и готово…