Welcome! » Log In » Create A New Profile

Da slagam li gaz?

Posted by Alekz 
Re: Da slagam li gaz?
May 13, 2005 02:34AM
Абе леко го пилвам…Даже ако става въпрос аз от време на време го ръгам…А той постоянно потдържа еднакво темпо на каране…Средно по оборотомер гледам сменя на 3500 минимум…Ама засега е добре…Готов е за срещата-утре финални приготовления…Събота ставам по-тъмно лъсвам падналия нощем прах по боята и тръгваме :)
June 02, 2005 05:08PM
Сложих я газта… Окуця добичето, обаче. На нормални обороти почти не се усеща, че е на газ, да не кажа хич, обаче не мога да вдигна оборотите над някаква стойност. Примерно на 3-та максималната скорост е 70. На 0-ва си се чува - вдига донякъде и ги задържа независимо колко газ давам. Предполагам, че е някаква настройка де, сигурно някое кранче трябва да отвинтя още малко… Така из града се кара, ама ако тръгна да изпреварвам от 60 трябва на 4-та или да превключвам по средата на маневрата…
June 02, 2005 08:52PM
Аз не съм го напъвал…Единствено първа-45 и на трета 100…С тенденция че на трета поне до към 105-110 ще успее…иска да ти се регулира…според мен е това..;)
June 05, 2005 01:56AM
Алекс,за да ти отговорим,е добре да ни кажеш как е сложена газта-щуцери или плочка?Имаш ли тройник след изпарителя или си с единично кранче?Минавал ли си газоанализ?Променено ли е предварението?
Ако е увеличено предварението спрямо това на бензин,развии врътката към 2-ра клапа с 1/4 оборот.
Пи идеално предварение трябва да имаш детонации на бенз. и да нямаш на газ.
June 06, 2005 08:04PM
Ух, сложни въпроси ми задаваш… тройник има, да… доколкото се ориентирам са дупчили или карбуратора или около него тръба някоя - не се вижда добре, пък не съм и гледал. Почти сигурно не са слагали допълнително плочки разни… Ама не е сташно де - мрънкям си само - ако е чак толко зор ще си минавам на бензин преди да изпреварвам :)
September 17, 2007 05:33AM
October 03, 2007 02:14AM
Приятелю,не съм прочел мненията на другите във форума,но аз те съветвам ако имаш проблеми със запалителната уредба не дей слага газ-много скоро след това ще ти се наложи да правиш основен.