Welcome! » Log In » Create A New Profile

Средностатистически разход на газ при 21412

Posted by koko84 
Колеги дайте да направим едно сравнение на разхода при постоянно каране на газ.
Моита започна да гори адски много 35 лв./25 л. скоито минавам 100-120 км. градско каране в София.Разхода се дигна осезателно като застудя,но и задръстванията не са малки!!!
колега аз не съм от софия но до колкото познавам движението там трудно можеш да засечеш разход в километри на мен в пловдив ми дава средно 12-14л. градско зимата но някой път мисля че съм стигал до 20л. при тракторите \болгар\ има брояч за мото-часове на двг-то там изчислението се прави но мато-час работа на двитателя не съм сигорен точно кво се смята но смяташ реалния равход за реално време работа на двг-то докато при нас на км. но при един час пътуване по софийските улици ти може да си стоял на място 40мин.така че разхода е относителен за км. изминато разтояние.макар аз да съм с 2140 е същото

Edited 1 time(s). Last edit at 01/10/2011 06:34PM by azlk20101981.
Ами аз с 55 литра бутилка минах 530 километра смесено каране горе долу сам карал 50/50 в града и извън .Тва става лятото в бургас и слънчев бряг така че си имаше хубави задръствания . А извън града 120 -140 си ги поддържам кадето позволява пътя а и не сам от най икономичните шофиори пък и колата имаше една центровка да ти умре коня напрао. Но иначе в града 12 газ ми дава извън около 8 :)
Зимата гори 12 при нормално каране,а при шпорене 14 като колата се пали на газ винаги.Лятото се движи 10-11.